NWC Soft Line Såle! SUPER STØTDEMPENDE!

Varenummer: 15001
kr 389,- eks. mva.
Super støtdempende
Absorberer bevegelses energi
Antistatisk
Temperatur regulerende

SOFT-LINE sko såler er konstruert slik at den absorberer det meste av bevegelses energien som ellers ville forplantet seg opp gjennom ankler, ben, kne og ryggsøylen. Det gjør at korppen får mindre belastning.
Sålen har en positiv langtidsvirkning for personer med ben og muskel plager. Det forutsettes at man bruker sålen kontinuerlig for å oppnå de beste resultater Den er i tillegg anatomisk formet. Sålen kan derfor brukes også preventivt for å unngå unødvendig slitasje i ledd og rygg.

Sålen er testet for antistatisk. Gjeldende EU-Normer for antistatisk beskyttelse og/eller ESD forutsetter at såle og sko testes samtidig. Som et tilleggs-produkt og/eller utskiftning-produkt er detikke mulig å tilpasse produktet til EUs normer. Produktet har de nødvendige egenskaper for ESD beskyttelse i forhold til gjeldende regelverk og forordninger.

Materialet har ledende egenskaper som beskrevet i ISO EN 20345 og 20347

Materialet i sålen er temperatur regulerende og design med "huller", gir brukeren ventilasjon og god komfort, også når eventuell fuktighet som måtte oppstå i skoen fremstår som et problem.

Sålen tåler å bli vasket i "lindt" såpevann og med temperatur under 40° noe som gir brukeren nødvendig mulighet til å etterkomme god hygiene for foten. Produktet inneholder ingen toxierende substanser og blir ikke plastisk før ved høy temperatur.
Størrelse: Antall:
ProduktnavnPris
BANDI GEL SÅLE FAST LAVPRIS!kr 199,- eks. mva.

Innhold

Kundeserivce

Trioscan AS

Kvednaveien 8
4331 Ålgård

Tlf: 51 49 21 10
Faks: 51 49 21 11