Til toppen

3M Peltor Hørselvern DAB + FM radio til hjelm

Produktnummer: HRXD7P3E01
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Peltor DAB+ FM Radio er et hørselvern med innebygd DAB+- og FM-radio der du kan beskytte hørselen og høre på radio – samtidig. Hørselvernet har flere smarte funksjoner som du vil sette pris på alle timene du bruker den. Du vil selvsagt kjenne igjen den velkjente komforten du forventer av et hørselvern fra 3M.

Innebygd DAB+- og FM-radio
Peltor DAB+ FM Radio hjelper deg å beskytte hørselen mot støy samtidig som du kan høre på DAB+-radio (Digital Audio Broadcasting) eller FM-radio. Du kan lagre opptil 10 DAB+-stasjoner og 5 FM-stasjoner. Nå er favorittstasjonene bare et knappetrykk unna.

Menysystem med taleguide
For at hørselvernet skal være lett å bruke, har det en taleguide som hjelper deg med menyvalgene. Det gjør det lett å bytte mellom DAB+ og FM, søke og lagre stasjoner samt justere volumet.

Industriell kvalitet
Peltor DAB+ FM Radio er svært robust, og all elektronikk og mekanikk i klokkene er konstruert for daglig bruk i industrielle miljøer.

Automatisk avslåing
Hvis Peltor DAB+ FM Radio ikke brukes på 4 timer, slår den seg automatisk av for å spare batteristrøm. Hvis du vil at den fortsatt skal være på, vrir eller trykker du bare på en knapp.

Lytt til musikk fra mobilen
Du kan koble mobilen til hørselvernet via kabel til 3,5 mm-stereoinngangen. Plutselig har du tilgang til alle spillelistene, podcastene og lydbøkene du har på mobilen. Du hører også ringesignaler og andre signaler i klokken.


Egenskaper
Hørselvern med innebygd DAB+- og FM-radio
Lagre opptil 10 DAB+-stasjoner og 5 FM-stasjoner
Beskytter hørselen samtidig som du hører på musikk
Stabilt radiomottak i krevende miljøer
Menysystem med taleguide
Automatisk avslåing
Demping SNR - 31dB


Medfølgende tilbehør
2 stk. AA-batterier
1 stk. håndbok

Datablad

Datablad - 3M Peltor Hørselvern DAB + FM radio til hjelm
Last ned datablad for produktnummer, HRXD7P3E01
Last ned