Til toppen

JSP Evolite Skyworker klatrehjelm hvit m/4 punkts hakestropp

Produktnummer: AJS260-400-100
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

EVOLite® Skyworker™ Vernehjelm for industriarbeid i høyden

AJS260-400-100 er utstyrt med micro peak brem, hvit farge, ventilert, og er påført sølvfarget refleks
EVOLite® Skyworker™-hjelmen har et opphengssystem og skallstruktur som er designet for å brukes til industri-, fjellklatring-, rednings- og fritidsaktiviteter. Oppfyller EN12492-standarden. En hjelm som oppfyller fjellklatringsstandarden er støttestet med to lodd a` 5 kg. Ett halvkuleformet lodd slippes fra 2 meter ned på hjelmens krone og ett spisst lodd slippes fra 500 mm på forsiden, baksiden eller siden ved å vippe hodeformen til 30°. I alle tilfeller må den overførte kraften gjennom halsen på hodeformen ikke overstige 10kN. To penetrasjonstester med ett spisst lodd på 3 kg utføres også innenfor en radius på 50 mm fra hjelmens krone uten å skulle komme i kontakt med hodeformen.

Sterkt lett skall
Samsvarer med de obligatoriske kravene til støtdemping og gjennomtrengning i EN397 industristandard.

E.P.S Liner
Side-, front- og bakkollisjonsbeskyttelse fra den støtdempende E.P.S-foringen

4-punkts hakestropp
Fullt justerbar 4-punkts hakestropp med hurtigspenne.

Slagbeskyttelse
Side-, front- og bakkollisjonsbeskyttelse fra den støtdempende E.P.S-foringen. Foringen er ventilert for å øke komforten samtidig som den opprettholder en høy beskyttelsesfaktor.

Høyeste komfort
Et 6-punkts Terylene-selesystem og Chamlon™ svettebånd. Revolution®-hjulskralle og 3D-justering og et ventilert skall for å redusere varmen i hjelmen.

Tilbehør
En universell festespalte muliggjør fast montering av en rekke Surefit™ sikkerhetsvisirer og ørevern. Også kompatibel med EVOGuard®-serien.

Merkevarebygging
Ekstra stort område for logoer foran, på sidene og bak.

CR2 reflekterende
CR2 reflektivitet, høyintensitetsklasse R2 reflekterende materiale alternativ tilgjengelig for å gi ekstra sikkerhet når du arbeider under dårlige lysforhold. CR2 reflekser selges separat.

Spesifikasjoner
Farge Hvit

Datablad

Datablad - JSP Evolite Skyworker klatrehjelm hvit m/4 punkts hakestropp
Last ned datablad for produktnummer, AJS260-400-100
Last ned