Til toppen

JSP Vernecap sort med kort brem

Produktnummer: AEE090-001-100
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

VÅR LETTESTE BUMP CAP
Den nye HardCap AeroLite® er den letteste bump cap som er tilgjengelig på markedet.

HardCap AeroLite® er en direkte videreutvikling av den stadig populære HardCap™ A1+, og representerer forkant av innovasjon innen JSP-hodebeskyttelsesserien, og gir fullstendig beskyttelse i sin kategori ved å oppfylle kravene i EN812:2012-standarden.

HardCap AeroLite® er utviklet og foredlet av JSP Ltd.s interne forsknings- og utviklingsavdeling, og veier mindre enn 135g uten at det går på bekostning av ytelsen. HardCap AeroLite® er konsekvent gjennom å bestå og overgå de nødvendige støttestene og er den letteste støthetten som gir best ytelse på markedet.

Egenskaper og fordeler

Kjølig luftstrøm:
HardCap AeroLite® er uten tvil den kuleste bump cap på markedet som gir brukeren bedre luftstrøm enn HardCap A1+™ og alle konkurrentenes HardCaps.

Utrolig lett:
Med en vekt på mindre enn 135 g uten å gå på akkord med sikkerheten er HardCap AeroLite® laget med ett lett EPP (Expanded Polypropylene) slagfôr kombinert med et tøft HDPE-skall. Alt pakket inn i en lett ytre hette/cap i baseballstil.

Ren og Luktfri:
Både svettebåndet og komfortforet er belagt med Polygiene®, en antibakteriell behandling som fungerer som en intern deodorant som motvirker utvikling av ubehagelige lukter. Takket være dens hygieniske funksjon forhindrer den effektivt bakteriell spredning ved å øke friskheten og komforten til stoffet i kontakt med huden, noe som reduserer risikoen for kontakteksem. Polygiene® har en britisk klasse 1 medisinsk sertifisering, og tilbyr livstidsgaranti for luktkontroll.

Hurtigtørkende:
Det integrerte svettebåndet er designet for å transportere fuktighet ved at væsker spres utover stoffet og øker fordampningshastigheten.

Reflekterende sider:
Store reflekterende paneler på siden av HardCap AeroLite® gir produkt- og brukersynlighet.

Vannavvisende:
For å gi økt motstand mot flekker har den stilige baseballhettens ytterfôr blitt behandlet med et DWR-belegg (Durable Water Repellent) som gjør at vann kan perle og rulle av hetten.

Spesifikasjoner
Farge Sort

Datablad

Datablad - JSP Vernecap sort med kort brem
Last ned datablad for produktnummer, AEE090-001-100
Last ned